Ponyclub Linn's Hoeve

Linn's Hoeve is dé ponyclub voor beginnende en soms al wat ervaren ruitertjes vanaf 3 jaar. 

.

Ieniemini les

De Ieniemini les is een speciale les voor kinderen vanaf 3 jaar die al heeeelemaal gek zijn van pony’s en die héél graag willen pony rijden!

 

Heb je nog nooit op een pony gezeten en zou je dat eens willen uitproberen? Dan ben je natuurlijk ook welkom! Onze lieve pony’s worden voor de veiligheid tijdens de les vast gehouden door onze lieve stalhulpjes en we rijden een half uurtje in de bak.

 

De Ieniemini les word eens in de zoveel tijd op zondagochtend om 10 uur gegeven. De kosten bedragen 10 euro per les. Interesse? Like onze facebook, hier laten wij weten wanneer de eerstvolgende miniles plaatsvindt. Geef je dan snel op want vol=vol!

Partijtjes

Ben je gek van pony's en wil je je verjaardag vieren bij Linn's Hoeve? Dat kan! Wij bieden 2 soorten feestjes aan. Feestjes duren 2,5 uur en kunnen gehouden worden op woensdag en zaterdagmiddag. Het minimale aantal kinderen is 6. Hieronder vind je het programma en de kosten. 

 

Ponysfeestje Unicorn

Bij het Unicorn ponyfeestje gaan wij, nadat wij een rondje door de stal hebben gedaan om kennis te maken met de pony's, wat drinken en wat lekkers eten. U verzorgt zelf het lekkers (taart, cake etc). Wij houden het feestje in een echte paardenstal, wel zonder stro maar heel mooi versierd! Tijdens het lekkers eten en drinken gaan we de kadootjes van de jarige uitpakken. Daarna gaan we naar de stallen; hier gaan we onze lieve pony's borstelen en versieren. Samen met onze lieve hulpjes wordt uitgelegd hoe het borstelen werkt en welke borstels je moet gebruiken. Er liggen allerlei leuke spulletjes klaar om de pony's mooi te maken. Na het versieren gaan we de pony's opzadelen en rijden. De kinderen krijgen een half uurtje les in de bak. Hier leren wij de beginselen van het ponyrijden en gaan misschien wel al een stukje draven. 

Na het rijden gaan we gezamenlijk de pony's weer afzadelen en naar de stal brengen. Iedereen heeft vast dorst en trek, wij hebben de limonade en de chippies voor jullie klaar staan. Hierna gaan wij afsluiten en is er nog een mooi kado voor de jarige van ons. 

 

Kosten: 19,00 euro per kind 

 

 

Ponyfeestje Happy Horse

Bij het Happy Horse ponyfeestje gaan wij, nadat wij een rondje door de stal hebben gedaan om kennis te maken met de pony's, wat drinken en wat lekkers eten. U verzorgt zelf het lekkers (taart, cake etc). Wij houden het feestje in een echte paardenstal, wel zonder stro maar heel mooi versierd! Tijdens het lekkers eten en drinken gaan we de kadootjes van de jarige uitpakken. Daarna gaan we naar de stallen, hier gaan we onze lieve pony's borstelen. Samen met onze lieve hulpjes wordt uitgelegd hoe het borstelen werkt en welke borstels je moet gebruiken.Na het versieren gaan we de pony's opzadelen en rijden. De kinderen krijgen een half uurtje les in de bak. Hier leren wij de beginselen van het ponyrijden en gaan misschien wel al een stukje draven. Na het rijden gaan we gezamenlijk de pony's weer afzadelen en naar de stal brengen. Iedereen heeft vast dorst en trek, wij hebben de limonade en de chippies voor jullie klaar staan. Ook liggen de knutselspullen klaar. Hier gaan we wat moois maken. Je kunt kiezen voor hoefijzer versieren of een stokpaardje maken. Is alles klaar dan gaan wij afsluiten en hebben wij nog een mooi kado voor de jarige. 

  

Kosten: 21,00 euro per kind


Wij hebben voor het rijden alleen een buitenaccommodatie. Het kan dus voorkomen dat het regent, gelukkig is er altijd wel een mogelijkheid om te rijden. Wij passen dan het programma van het feestje aan (bijvoorbeeld eerst knutselen/versieren en daarna rijden). Een regenjas en laarsjes zijn dan niet overbodig :) 


Wil je meer weten over partijtjes bij Linn's Hoeve mail naar info@linns-hoeve.nl

Overige activiteiten

Wij organiseren door het jaar heen nog veel meer evenementen! Like onze facebookpagina (zie link onderaan pagina) en blijf op de hoogte van de laatste evenementen!