Ponyclub Linn's Hoeve

Linn's Hoeve is dé ponyclub voor beginnende en soms al wat ervaren ruitertjes vanaf 3 jaar. Wij organiseren diverse evenementen zoals ieniemini les, ponykamp, mini dagen, sinterklaas feest etc. Deze evenementen kondigen wij aan via FaceBook dus like onze pagina snel en blijf op de hoogte van alle pony evenementen: 

Ieniemini les

De Ieniemini les is een speciale les voor kinderen vanaf 3 jaar die al heeeelemaal gek zijn van pony’s en die héél graag willen pony rijden!

 

Heb je nog nooit op een pony gezeten en zou je dat eens willen uitproberen? Dan ben je natuurlijk ook welkom! Onze lieve pony’s worden voor de veiligheid tijdens de les vast gehouden door onze lieve stalhulpjes en we rijden een half uurtje in de bak.

 

De Ieniemini les word eens in de zoveel tijd op zondagochtend om 10 uur gegeven. De kosten bedragen 10 euro per les. Interesse? Like onze facebook, hier laten wij weten wanneer de eerstvolgende miniles plaatsvindt. Geef je dan snel op want vol=vol!

Overige activiteiten

Wij organiseren door het jaar heen nog veel meer evenementen! Like onze facebookpagina (zie link onderaan pagina) en blijf op de hoogte van de laatste evenementen!