Pensionstalling

Op Linn's Hoeve is het mogelijk uw paard of pony te stallen. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die onze stal te bieden heeft! Linn's Hoeve onderscheidt zich van maneges door ons all inclusive concept en persoonlijke aandacht voor uw dier!

 

Wanneer u uw paard bij Linn’s Hoeve stalt, wordt de stal door ons uitgemest, krijgt u paard 2 keer per dag krachtvoer en heeft u paard in de paddock de beschikking over een bak met hooi (slowfeedsyteem). Daarnaast krijgen ze in de avond nogmaals hooi. Tevens wordt uw paard 6 dagen in de week in de paddock gezet en weer binnen gehaald.

 

Faciliteiten

Wij beschikken over 23 binnenstallen van 3 bij 3 meter, met een luik. De stallen staan in twee rijen tegenover elkaar opgesteld. De rijbaan  is 20 x 40m. Naast de buitenbaan is een ronde longeerring gelegen en deze heeft een doorsnede van 17 meter. Rondom de stal liggen voldoende paddocks zodat iedere bewoner een dagdeel buiten kan staan! Tevens hebben wij springmateriaal waar in overleg gebruik van gemaakt kan worden. Verder is er een was-/poetsplaats aanwezig en krijgt iedere pensionklant beschikking over een afsluitbare zadelkast voor het opbergen van persoonlijke spullen. Voor het wassen van sjabrakken en dunne dekens kunt u gebruik maken van een wasmachine (tegen betaling). Winterdekens laten we elders wassen tegen een laag tarief.  

 

Hoefsmid & Dierenarts
Linn's Hoeve werkt samen met "de Paardendokters” uit Zwaanshoek. De paarden worden bij ons collectief ingeënt. Hoefsmid Ed Voorham uit Zoetermeer is regelmatig op stal aanwezig. U kunt gebruik maken van deze service, maar heeft u zelf een eigen dierenarts of hoefsmid zijn deze uiteraard ook van harte welkom.


Prijzen en voorwaarden

 

Wij verhuren momenteel geen stallen. 

 

Download
Stalregels Linn's Hoeve
30mar16_Linn's Hoeve_Stalregels.pdf
Adobe Acrobat document 142.5 KB